Haemme Kasvinsuojeluteollisuus ry:n ja Siemenkauppiaitten yhdistys ry:n asiamiestä

4.5.2022

HAEMME ASIAMIESTÄ


Kasvinsuojeluteollisuus ry:n ja Siemenkauppiaitten yhdistys ry:n asiamieheksi. 


Asiamies vastaa kokonaisvaltaisesti yhdistysten toiminnasta. 

Työssäsi olet läheisessä vuorovaikutuksessa jäsenyrityksiin. Vastaat toimialojen edunvalvonnasta, toiminnan koordinoinnista ja kontakteista sidosryhmiin. Osallistut aktiivisesti vaikuttamiseen sekä yhteistyöhön sidosryhmien kanssa kotimaassa ja EU-tasolla. Lisäksi tehtävään kuuluu Lajikkeen käyttöoikeusmaksua (TOS) koskevan järjestelmän hallinnointi ja toimeenpano. 

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta lainsäädäntövaikuttamisesta sekä kasvintuotantoalan tuntemusta. Lisäksi sinulla on taloushallinnon käytännön osaamista ja kokemusta yhdistystoiminnasta. 
Työ edellyttää kykyä oma-aloitteiseen, itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet tottunut toimimaan verkostoissa ja viestimään asioista selkeästi. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidosta on hyötyä. Koska työskentelet yhdistysten ainoana työntekijänä, on tärkeää, että myös käytännön toimistorutiinit onnistuvat jouhevasti.

Asiamies työskentelee osana Kemianteollisuus ry:n liittoperhettä. Käytettävissä on toimiva tukiverkosto ja ajanmukaiset työvälineet. Henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, missä työntekopaikka sijaitsee.

Lisätietoja:  Kasvinsuojeluteollisuus ry. pj. Maria Liljeström, p. 050 542 1446
Siemenkauppiaitten yhdistys pj. Jarmo Tervala, p. 040 645 9172

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kanssa 22.5.2022 mennessä osoitteeseen maria.liljestrom@berner.fi

Kasvinsuojeluteollisuus ry on Suomessa toimivien alan yritysten yhteinen järjestö. Lisätietoja www.kasvinsuojeluteollisuus.fi

Siemenkauppiaitten Yhdistys ry on Suomessa siemenkauppaa harjoittavien yritysten järjestö. Lisätietoja www.siemenkauppiaat.fi